Uuden keräyskampanjan perustamisohjeet

Uusi keräyskampanja

Valitkaa päävalikosta "Omat sivut" ja alavalikosta "Uusi keräyskampanja"

Sivulla avautuu lomake uutta kampanjaa varten

Antakaa kampanjan tiedot (* merkityt rivit ovat pakollisia):

1   Otsikko - kampanjan nimi
     Kategoria - keräyskampanjan kategoria (jos sopivaa kategoriaa ei löydy, valitkaa "muut" ja ilmoittakaa meille sähköpostitse tavoitteenne)

Organisaatio-/ yksilötyyppi

2   Suurin sallittu lahjoitusten / sijoitusten määrä  -  Syöttäkää suurin sallittu lahjoitusten / sijoitusten määrä. Syöttäkää 0, jos määrä on rajoittamaton.
     Tavoitteen määrä  - summa, minkä haluatte kerätä kampanjassa
     Lahjoitusten / sijoitusten vähimmäismäärä  - Lahjoitusten / sijoitusten vähimmäissumma yhtä suoritusta kohti. Syöttäkää 0, jos määrä on rajoittamaton.

3   Lyhyt kuvaus - kampanjan lyhyt kuvaus (maks. 250 merkkiä) - nähtävillä kaikkien kampanjoiden luettelossa
     Pitkä kuvaus - kampanjan kuvaus - nähtävillä kampanjan omalla sivulla

4   Aloituspäivä - kampanjan aloituspäivä
     Päättymispäivä  - kampanjan päätymispäivä

5    Julkaise -
     Anna lahjoitusten ylittää keräyssumma  -
     Anna muiden nähdä tätä kampanjaa varten tehdyt lahjoitukset

6    Kun olette täyttäneet kaikki kentät, klikatkaa alhaalla olevaa "Seuraava"-painiketta.

Toinen lomake avautuu, jolle laitetaan Järjestäjän tiedot

Tällä sivulla voitte antaa  1.henkilökohtaiset sekä 2.järjestönne yhteys- ja 3.maksutiedot.
Täytettyänne kaikki kentät klikatkaa alhaalla oikealla olevaa 4."Seuraava"-painiketta.

Siirrytte sivulle, jossa voitte asettaa kiitoslahjan kampanjaan lahjoittaneille.

Kiitoslahjan avulla voitte huomioida suuria summia lahjoittaneet.
Esimerkiksi voitte tarjota allekirjoitetun postikortin 10 euroa lahjoittaneille, joukkueen logolla varustetun t-paidan 50 euroa lahjoittaneille ja mainoksen sivustonne pääsivulla 100 euroa lahjoittaneille.

Lomakkeen kentät:

1. Arvo  - lahjoitussumma, joka oikeuttaa kiitoslahjaan
2. Kiitoslahja - kiitoslahjan kuvaus
3. Määrä- kiitoslahjojen määrä
4. Kuva - kiitoslahjojen kuva

Mikäli haluatte tarjota enemmän kiitoslahjoja, klikatkaa  "+"-merkkiä oikealla (5.). Uuden kiitoslahjani lomake lisätty.

Asetettuanne kaikki kiitoslahjat klikatkaa (6.)"Seuraava"-painiketta

Mikäli ette halua tarjota kiitoslahjaa lahjoittajille, jättäkää kaikki kentät tyhjiksi ja klikatkaa (6.)"Seuraava"-painiketta

Seuraavaksi asetetaan kuva.

1. Valitse kampanjan pääkuva - kuvatiedoston valinta kampanjan pääkuvaksi (pakollinen) -
2. Galleriakuvat - lisäkuvan valinta. Mikäli haluatte lisätä useita kuvia, klikatkaa "+"-merkkiä oikealla (3.).

Asetettuanne kaikki kuvat klikatkaa oikealla alhaalla olevaa (4.)"Seuraava"-painiketta

"Lisätiedot"-välilehdellä voitte lisätä tietoja kampanjasta sen julkaisemisen jälkeen.

Klikkaamalla oikealla alhaalla olevaa "Seuraava"-painiketta pääsette lomakkeen viimeiselle sivulle, "Päivitykset".

Tähän voitte laittaa keräyskampanjan uutiset ja päivitykset.

1. Otsikko - uutisen otsikko
2. Kuvaus - uutisteksti

Halutessanne lisätä uutisen, klikatkaa "+"-merkkiä oikealla (3.).

Mikäli uutisia ja päivityksiä ei tällä hetkellä ole, jättäkää kentät tyhjiksi.

Lisättyänne sivulle kaikki kampanjan tiedot, klikatkaa "Tallenna kampanja" -painiketta (4.)